Ensimmäinen varsinainen paketti eli helmikuun paketti saapui maanantaina, mutta vasta nyt sairaslomalla ehdin siitä blogata. Eilen illalla tuli kurkku tosi kipeeksi ja nyt oon sitten kotona flunssaisena.

Maanantaina oli pöydällä  paketti, kun tulin töistä ja mitä kaikkea ihanaa se sisälsikään :)

1329923747_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- Austermannin Merino Lace-lankaa neljä kerää, kaksi vihreää ja kaksi ruskeaa. Ihana pehmoista ja aivan loistavat värit, tuo vihreä on kaunis väri, varsinkin tuon ruskean kanssa. Lanka on aika ohutta ja ihmetytti vyötteessä oleva puikkosuositus 3-3½, mutta kokeilemallahan se selviää. Tästä tulee ehdottomasti jotain itselle, ehkä luxuxlapaset tai pipo tai huivi, katsotaan, mihin raaskin käyttää!

- Bambupuikot nro 3, hyvä koko, nämä on niitä mun suurkulutuskokoja! (suurkulutuksessa 3, 3½ ja 4)

- Rooibos-teetä kaksi pussia, juuri tällä viikolla pitkästä aikaa join rooibos-teetä, enkä muistanutkaan kuinka hyvää se on!

- Ihanan pirteä kässäpussi, näitä mulla on kans monta ja käyttöä on aina yhdelle uudelle. On kiva vaihdella välillä pussukkaa ja tämä on sopivan pieni bussikäsityölle. Ja tietysti on hyvä, että on monta pussia, joissa pitää niitä keskeneräisiä ja ehkä ufoutuviakin töitä ;)

- Kauniit käsin maalatut napit, saas nähdä mihin keksin näitä käyttää. Nämä on niin hienot, että pitää olla tosi hyvä kohde, ennenkuin raaskii laittaa!

- Hauska peltirasia, jossa oli neljä rullaa ompelulankaa musta, valkoinen, punainen ja tummansininen. Ompelua harrastavana ja lankojen suurkuluttajana nämä pääsevät käyttöön. Rasialle keksin neulekäytön: käsityöpussissa usein pohjalla vaeltavat kääntösakset, päättelyneula ja mittanauha, joten nyt ne saavat oman kodin :)

- Kivat korvikset, mutta voi, en ole käyttänyt korviksia yli kymmeneen vuoteen, enkä osaa enää oikein pitää korviksia. Onneksi minulla on paljon neulovia ystäviä, jotka korviksia käyttävät, joten annan nämä eteenpäin tai jos en raaski, niin sitten vain opettelen käyttämään!

1329923900_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaikenkaikkiaan aivan ihana paketti ja runsas! Olit ihana SNY:ni todella panostanut ja miettinyt, mitä voisin tarvita tai mistä tykätä. Jännityksellä odotan seuraavia paketteja!

Niin ja niistä silmukkamerkeistä: en ole vielä kokeillut, mutta uskoisin, että enemmän käyttöä on avattavilla ja väreinä tietysti käyvät ihan mitkä tahansa. Tuolla sivulaatikoissa on muuten sellainen sivu, jossa on lisää mieltymyksiäni :)