... alkaa olla kuosissaan taas. Oon nyt kolmisen päivää siivoillu sitä. Tavaraa on taas lähteny kirpparipussiin, vaikka reilu puoli vuotta sitten karsin viimeksi. Jos vaikka syksyllä sais nuo sitten kirpparille ja ne mitkä ei sitten kellekään sieltä kirpparilta kelpaa, niin vien pelastusarmeijalle, takaisin en enää tuo, kun kerran oon päättäny, että saavat lähteä.

Nyt vielä karsitut tavarat varastoon ja sitten pääsee puuhailemaan kaikenlaista kivaa, ku tavaratki löytyy taas :)

Järjestelin opetusmateriaalejakin ja työn alle pitäis ottaa sellainen kirjekuori, jossa lukee päällä "keskeneräisiä tai aloittamattomia". Eli jos tekis eka nuo jo aloitetut valmiiksi ennenku alkaa suunnitella uusia :P

Sitten oon käyny läpi kevään aikana tulleita aikakauslehtiä, jotka oon säästäny. Leikkasin niistä kuvia laatikkoon. Kuvalaatikkoa ajattelin käyttää ainekirjoituksen tukena. Jotku oppilaat ei pääse ainekirjoituksessa mitenkään vauhtiin. Ajattelin kokeilla, jos kuvasta lähtis ajatus kulkemaan. Ja toki niitä saa etevätkin kirjoittajat ottaa mielikuvituksen vauhdittajaksi! Ja ehkä niitä voi muuhunkin käyttää. Tuo leikkaaminen on ihan terapeuttista ja rauhoittavaa puuhaa :)

1244309628_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Harmi, ku sää on ollu nyt niin tympeä, ettei oo oikein lenkille viittiny. Jos ei tuule, niin sataa. Toivottavasti tästä vähän parantuu. Saa koiraki liikettä!

Lähipiiri on vähän muutoksessa. Rakas ystäväni Piia muutti Pelloon, harmittaa, kun ei enää nähdä niin usein. Ja lapsiakin tietysti tulee ikävä, ehtivät pian isoksi huomaamatta. Onneksi kuitenkin positiivistakin on: Mari tuli takasin Suomeen ja Laura perheineen muuttaa tähän lähelle. Ja ittestä se on taas kiinni, että ehtii nähdä ystäviä. Nythän sitä aikaa on!

Kuva on viimevuotinen, mutta en halunnu kuvatonta postausta :)