Anteeksi päivitystauosta, voin syyttää vain laiskaa itseäni. Pitkästä aikaa on kuvia kirjoitettavaa. Ompelin kahteen vanhaan fleecepaitaan vetoketjut ja ne saivat uuden elämän. Tähän projektiin oli kimmokkeena yli kymmenen vuotta vanha vetoketjullinen fleecetakki, jota edelleen käytin (vaikka ei olisi saanut), kun ei ollut tilalle vastaavaa. Nyt on, ja siksi vanha takki lähtikin ihan suoraan roskiin. Oli siis niin hirveä, ettei kelvannut enää kierrätykseenkään :D

Tässä uusvanhojen fleecetakkien ennen- ja jälkeen-kuvat. En siis tehnyt muuta, kuin purin vanhat vetoketjut pois ja laitoin uudet tilalle. Fleecepaidat on R-collectionilta vuosia sitten ostettuja ja vaikka niitä on käytetty jonkun verran, niin aika hyvässä kunnossa ovat edelleen.

1242576519_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva ei oikein tee oikeutta paidoille. Näyttävät tuossa tosi kulahtaneilta. Syytän kameraa ja valotusta :( Mutta kyllä tuosta saa kuvan siitä, mitä paidoille on tapahtunut

1242576536_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Villalankarintamalla on tapahtunut vähemmän, kun on ollut tenttiin lukua ja työjuttuja. Mutta Oonan ja Ronin peittotilkkuprojekti Piian kanssa etenee hyvää vauhtia. Oonan tilkkuja on kohta se vaadittava 50, Ronin tilkut tulee vain vähän jäljessä tuota. Tässä viimeisinpiä Oonan tilkkuja (huomaa varmaan minkä väristä lankakerää on yritetty tuhota!). Suurimmasta osasta ei ole muistanut kuvaa ottaa, vaan ne on menneet samantien Piialle. Valmiista peitoista lupaan sitten kuvan.

1242576500_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja mitäs muuta sitten kuuluu. No töissä olen ollut vaihtelevasti, viime viikolla yhden päivän, edellisellä koko viikon. Töitten vuoksi oon askarrelut paljon matskuja, niistä sitten myöhemmin, kun investoin opetusmateriaaleja siivouksen yhteydessä. Kesätyöttömyyttä odotellessa, sitten on aikaa.

Just nyt aika kuluu viimeiseen tenttiin lukiessa, toivotaan, että se huomenna menee hyvin ja pääsen läpi. Herra M on kotiseudulla töissä kesän ja tämä tuo kesän alkaessa kuvaan reissaamisen junassa edestakaisin. Toivottavasti tänä kesänä rahat riittää vähän paremmin kuin viime vuonna.