... muuttui kahdeksi käyttötekstiiliksi. Ensimmäisenä päällisen sai neljäs istuintyyny. Kunhan ne on kaikki valmiit, niin esittelen koko sarjan. Edelliset löytynee myös kategorioista Valmiit ja Ompelut. Mutta tässä päällimmäisenä siis sarjan uusin tulokas. Alimmaisenahan on tosiaan vielä päällystämättömät kaksi tyynyä. Kankaat on jo, mutta vetoketjut ja aika ommella puuttuvat.

Punaista kangasta jäi ja päätin sitten tehdä sen toisen käsityöpussin, jota oon kauan ollut vailla. Vähän pienemmän kuin edellinen, mutta kuitenkin riittävän ison, että pari lankakerää mahtuu. Tässä siis tulos. Peruspussukka, pussisaumat, punottu nyöri, napinläpi, nauhakuja. En siis keksinyt pyörää uudestaan ;)

 

Ja loppuun vielä pahoittelut vakituisille lukijoilleni hitaasta päivitystahdista. Tekosyitä on paljon, mutta ihan oikeita syitä on kai työt, opiskelut ja ihmissuhteet. Että kiirettä on pitänyt. Ja nyt en olekaan sitten muutamaan päivään kotona. Lähdetään herra M:n kanssa Vantaalle ja Tallinnaan. Innosta pinkeänä odotan reissua! :)

Ja Kaisa kiitos blogitunnustuksesta, laitan sen tänne heti, kun ehdin!