EDIT: Yks keskeneräinen unohtui :)

Tuntuu, että kaikki käsityöt on kesken, eikä mikään tule valmiiksi :(

No koiran flexin sain vihdoin korjattua. Se on lenkillä tylsistyessään (kun pysähdyn juttelemaan tutuille) pureskellut hihnaa ja se on ollut melkein poikki. Nyt se on korjattu ompelemalla, kun Sanna vihjas miten sen saa korjattua, eikä tarvi ostaa uutta. Ensin "ennen"-kuva ja luonnollisesti sitten "jälkeen"-kuva. Anteeksi alemman kuvan huonot värit.

Sitten kokoelma keskeneräisiä, josko joku niistä valmistuisi lähipäivinä. Ensiksi sukat Herra M:lle. Lanka näkyykin kuvasta, saatu Sannalta palkinnoksi. Ihan mukavaa lankaa neuloa, vaikka pitääkin tikuttaa pienillä puikoilla. Ohuet ja pehmeät sukat tuntuu tulevan. Ja opettelen tässä myös uutta: ensimmäinen tiimalasikantapää! Näitä tulee lisää, tämä oli kiva ja istuu jalkaa hyvin.

Seuraavana kollegalle tuleva poncho, johon hän on ostanut langan jostakin päin Etelä-Amerikkaa. Ihanan tuntuista lankaa, mutta melko työlästä virkata. Toivottavasti lanka riittää!

Ja sitten on tietysti kesken nämä Oonan ja Ronin peittotilkut. Jämälankoja olis kyllä, kun vaan aikaa riittää tehdä näitä.

Sitten vielä pipo itselle, joka on kesken sen takia, että lanka loppui kesken, enkä oo saanu ostettua lisää. Tulee siis kaveriksi näille lapasille.