EDIT: nyt kun kuvanlisäys toimii (ja nopeuskin on kasvanut), niin laitoin kuvia. Vielä kun sais toimimaan niin, että kuvat olis sopivan kokoisia, eikä niitä tarvis pienentää kulmasta vetämällä. Ehkä en vaan osaa.

Jaahas, ja vuodatus oli päivittänyt itsensä uuteen muotoon. Nyt sitte vissiin pitää aikansa säätää, että oppii käyttämään tätä. Näyttää kyllä paremmalta kuin ennen ja on kiva, kun vuodatuksen blogeja voi seurata myös tätä kautta. Mulla kun on muutamia blogeja, jotka ei oo blogilistalla.

Mutta otsikon aiheeseen. Nyt pitäis aloittaa vaatehuoneen siivous. Tai oikeastaan jatkaa, siivosin sunnuntaina jo vaatepinot (kuvassa vasemmalla). Mutta siis tuo haastavampi, eli kaikki muu on järjestelemättä vielä. Onneksi oon laatikkoihminen, eli monet tavarat on laatikoissa ja muutamat näistä laatikoista ovat jopa järjestyksessä, eli niitä tarvitsee vain siirrellä paikasta toiseen. Tarve tälle siivoukselle tuli, kun lakanat ei enää mahdu omalle hyllylleen. Toisaalta voisi olla aika heittää joitain pois, kun kuitenkin pyörittää niitä kolmea lakanasettiä käytössä. Tässä siis "ennen"-kuva, ehkä iltapäivällä sitten "jälkeen"-kuva :)

Viivi ja Wagner-palapeli edistyi eilen. Enää valkoiset palat jäljellä. Siitäkin olis kuva...