Hihhei, mulla oli tänään luvan kanssa laiska päivä. Aamu meni möllöttäessä ja urheilua kattoen, oikein mukavaa oli, kiitos. Iltapäivän käytin sitten ompeluun, jota en ole ehtinyt tehdä liian pitkään aikaan. Tulos oli seuraava:

Samaan tyyliin on tehty kuin tuo harmaakin. Vetoketju on nyt yksi pitkä, mutta sitä piti lyhentää, kun Nappikikassa oli vain 85 cm pitkiä, 70 cm olis riittäny. Tästä ei tullu ihan niin hyvä kuin harmaasta, jossa oli napakampi kangas. Tässä sinisessä oli myös vähän värivirheitä (kangas Sutisesta vuonna miekka ja kypärä), mutta ei se nyt haittaa, kivalta se silti näyttää. Tässä vielä lähempää.

Oon nyt ollu kaks viikkoa töissä ja vielä on vähintään kolme viikkoa edessä, ehkä jopa enemmän. Mukava olla vähän pidempi pätkä työelämässä, saldona kun on työkokemusta ja rahaa. Ja tietysti on ihana nähdä, kun joku oppii tai kun oppilaat viihtyvät koulussa. Maanantaina nähdään, miten historianopetus on kaaleihin painunut. Ja töissä olo on mukavaa siksikin, että palkintona odottaa reissu parhaassa mahdollisessa seurassa :)

Kiitos siis teille, jotka jaksatte seurata, vaikka nyt oonki päivättänyt hitaanlaisesti. Oon neulonutkin, mutta valmista tulee hitaasti, ei ole oikeen esiteltävää.