Olin tänään töissä, mukava luokka. Sijaisuus jatkuu maanantaihin ja mahdollisesti vielä pitkään sen jälkeen. Katotaan sitte maanantaina. Paljon muutakin oon saanu aikaan tänään. Kävin keskustassa ostamassa vetoketjuja ja tilaamassa puhelimen. Onneksi sain seuralaisen valitsemaan puhelinta, olisin ite ollu vähä hukas.

Sijaisuuteen ja käsillä oleviin desimaalilukuihin liittyen tein murtokakut. Ne on pitäny tehdä jo kauan, nyt sain aikaiseksi. Tein paksusta pahvista muotin, jolla voi jatkossa piirtää lisää näitä. Yhdellä tällaisella setillä voi havainnollistaa taululla, mutta parasta olisi kun oppilaat saisivat ainakin pareittain käsitellä näitä lohkoja. Mukana on siis kaikki puolikkaasta kymmenesosiin. Kokonainen jäi uupumaan, kun ei ollut enää eri värisiä kartonkeja.



Niin ja tässä on myös vaatehuoneen "jälkeen"-kuva. Ihana, kun tavarat mahtuu taas.



Ja viimeisenä vielä kuva meneillään olevasta projektista (johon noita vetoketjujakin tänään hain). Leikkasin vanhan sohvan tyynyt kuuteen n. 60 cm x 60 cm tyynyihin, jotka aion päällystää. Istuintyynyiksi, kun tulee paljon vieraita. Ei tarvi lattialla istujien istua pelkällä lattialla. Ja sitten kun ne kotona käyvät tarpeettomiksi, tai niihin menee hermo, niin ne voi viedä omaan luokkaan. Yks päällys on melkein valmis, taidan käydä tämän postauksen jälkeen sen kimppuun.