Edit: Muokkasin vain vähän laatikoita :)

Sain vihdoin valmiiksi lisäosan isoäidinneliöpeittoon. Tässä peitto kokonaisuudessaa. Pitää vielä höyryttää, mutta heti pääsee käyttöön.

1740726.jpg

Isoäidinneliöistä virkatun torkkupeiton lisäosa

Lanka: Novita Seitsemän veljestä luonnonvalkoinen, vaalea ja tummempi siniharmaa sekä tummansininen, joita kului kutakin yksi 150g kerä (tummansinistä vähän toisestakin kerästä)
Koukku: 3
Koko:  127 cm x 160 cm (aiemmin 96 cm x 160 cm)
Tekniikasta: Virkkasin jokaiseen pieneen neliöön kahdeksan kerrosta kolmen pylvään ryhmiä. Ryhmien välissä on yksi ketjusilmukka ja kulmassa kolme. Sitten yhdistin neljä pientä neliötä ja virkkasin niiden ympärille kaksi kerrosta valkoista tai jompaa kumpaa ja yhden kerroksen tummansinistä. Sitten yhdistin isot neliöt toisiinsa. Lisäosaan neliöitä syntyi viisi kappaletta.
Kommentit: Nyt leveys on käytön kannalta parempi, ei aina kylkeä kääntäessa jää toinen sivu paljaaksi. Voi olla, että tämä ei jää vielä tähänkään, vaan virkkaan vielä lisääkin ruutuja. Eihän sitä tiedä, vaikka tästä joskus tulisi se parisängynpeitto, jota alunperin suunnittelin. Ja olisihan se kiva, että tämä joskus hamassa tulevaisuudessa olis vaikka sen kokonen, että kaksinkin peiton alle mahtuu ;)