Opiskelukaveri meni lauantaina naimisiin ja halusin tehdä lahjaksi jotain itse. Koska hääpari retkeilee ja vaeltaa paljon, ajattelin, että villasukilla olisi käyttöä. Ja koska keski-ikäisillä (hääpari 26-vuotiaita) on aina samanlaiset tuulipuvut enkä niitä nyt sitte hankkinu, niin saivat samanlaiset sukat. Kortinki askartelin ite, Milla Paloniemen Kiroileva siili-sarjis, jonka ruuduissa seuraavat tekstit sekä tyttö- että poikasiilin ajatuskuplina: Mihinkä mää tuon kans vielä jourun! Hankaluuksiin! Epäälemättä! ...mutta ei sitä ny kehtaa tuohonkaa jättää... Vaihtoehtona oli yks vähän ronskimpikin vaihtoehto, mutta ajattelin, että vanhemmat ihmiset ei sitä huumoria ymmärtäisi.

1773014.jpg

Häälahjavillasukat

Lanka: Novita Seitsemän veljestä musta, tummansininen, vaaleansininen ja limevihreä. Kaikkia oli täys kerä ja niitä kului suunnilleen puoli kerää kutakin, eli yhteensä n. 300 g

Koko:  Naisen sukat 38, miehen 44. Naisen sukassa silmukoita 48, miehen sukassa varressa 56s, terässä 54s.

Ohje: Sama vanha perusohje, tavallinen kantapää.

Puikot:  nelosen perussukkapuikot

Kommentit:  Kivan pirtsakat tuli väritykseltään (kysyttiin saajien lempivärejä) ja oli saajilleen mieluisat. Ja luultavasti ja toivottavasti käyttöönkin päätyvät. Ja oli kai näitä joku vieraskin ihastellut :)