Löysin kuvakansiosta joitan kuvia, joista on ollut tarkoitus blogata silloin heti muuton jälkeen, mutta nettiongelmien takia homma on jäänyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

1622661.jpg

Tämä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa siitä, missä kunnossa ikkunat olivat! Tuuletusikkuna on jo käynyt pesun läpi, iso ikkuna ei. Maisema oli harmaa, eikä vihreä. Jopa miespuoliset muuttoavut sanoivat, että onpas likaset ikkunat. Mutta onneksi ne puhdistuivat oikein hyvin.

1622657.jpg

Tästä lankahyllystä olen jossain postauksessa maininnut, koska yksi kaveri kyläillessaään tunnisti hyllyn: ai toi on se lankahylly! Sisältö on jo ehtinyt vähän vaihtua, mutta periaate on sama. CD-levyjä oli ennen koko kaappi täynnä, mutta koska se mies vei omansa (joita oli niistä yli 2/3) niin päätin, että langat esille. Tuossa ne houkuttelee uusiin projekteihin ja toimivat sisustuksen piristäjinä :)

1622660.jpg

Tässä on nyt sitten uudempaa kuvaa. Sisustusta sekin. Sain Piialta (KIITOS!) vanhoja palapeilin osia kuus kappaletta ja niihin nuo kulmaraudat.  Ensin ajattelin laittaa ihan perinteisesti, mutta sitten yksi kaveri kysyi multa peileistä kertoessani, että miksen laita vinoon. Siitä se ajatus sitten lähti! Koska tuo välikkö oli niin kapea, että vinottain ei sopinut kahta vierekkäin, niin peilistä tuli tollanen siksak-malli. Oikeasti tosi kiva! Kiitos vain ideasta M! Peilien saaminen suoraan (tai siis vinoon) oli urheilusuoritus, ilman vatupassia, mutta laitoin narujen päihin painoja ja ne seinään roikkumaan ja mittailin ja merkitsin kynällä. Hyvin ne tuli, vaikka toisissa väleissä on aavistuksen verran isommat raot kuin toisissa.

1622656.jpg

Ja sitten vielä ihana paita, jonka sain kummipojalta ja sen perheeltä synttärilahjaksi! Niin mun värinen ja muutenkin tosi suloinen. Tämä tulee tosissaan käyttöön :) Kiitos!

Voisin tästä suoria aamupalalle makoisien unien jälkeen. Oli ihana nukkua aamulla niin pitkään kun huvitti; arkiaamuisin herätys on klo 4:30 :(