Viime päivinä on mennyt lähes kaikki putkeen (on jo peloteltu, että kohta tapahtuu jotain ikävää, mutta mä en halua uskoa sitä). Tässäpä viime päivien ilonaiheita :)

1. Weboodiin (sähköinen opintorekisteri) tuli merkintä, joka kertoi, että kaikki tutkintoon kuuluvat hommat on nyt purkissa. Saan siis paperit 9.7. Sitä odotellessa :)

2. Ulkona on paistanut monta päivää aurinko ja ollut ihan oikea kesäsää.

3. Netti tuli tänään! Kiitos Sivakka, vuokranantajani :) DNA saa ainoastaan risuja ja reklamaation.

4. Sain vaihdettua langattoman hiiren, joka ei toiminut ja vaihdettua sen uuteen toisen merkkiseen, joka toimii nyt tosi hyvin.

5. Nyt on viikonloppu ja aikaa tehdä mitä haluaa! Ja ei haittaa vaikka on vielä hereillä, kun aamulla ei tarvi herätä puoli viis.

Tähän viimeiseen liittyen tein jotain, mikä ei ehkä jotenkin osu tuohon "aikaa tehdä mitä haluaa", mutta kun inspiraatio iski, niin oli pakko tarttua siihen. Karsin opiskelujen aikana keräämieni mappien sisällöt. Mappeja on yhteensä 11 kappaletta ja kävin ne kaikki läpi. Osa oli toki helpompia, ja niistä ei lähtenyt mitään paperinkeräykseen. Mutta yhteensä sain tällaisen kasan heittää pois. Paljon paperia lähtee vielä kyllä sitten, kun karsii seuraavan kerran. Vielä ei vaan uskaltanu kovin rankalla kädellä karsia.

1622279.jpg

Kesätöitä on takana yks viikko ja vielä kahdeksan jäljellä. Paljon siis, mutta tämä viikko meni kohtalaisen nopeesti.

Noniin, palailen taas asiaan. Nyt jään odottamaan puhelinsoittoa :)