Valmiita ei oo viäläkään esitellä, mutta keskenerääsiä on. Hupparihin on ostettu kankahat jo aikaa sitte, nyt sitte ku eileen olisin aloottanu leikata kankaata, niin tajusin, että ne on pesemättä. No ei muuta ku pesuhun, nyt ne tuas orotteloo, josko aloottaas. Innolla kyllä oon käymäs niitten kimppuhun, kun hupparille on oikia tarve ja gollegea on kiva ommella. Täs kuvaa kankaista, vaaliee on resori.

1630091.jpg

Isoäirinneliöpeittoo eristyy pikkuhiljaa joka päivä samalla, ku kattoo Serranoja. Oon siihen sarjahan aiva koukus! Ihan pakko nähärä joka päivä. Tänäänki oli niin koskettava jakso, että aivan meinas liikuttua. Mutta täs siis kuvaa niistä valmiiksi saaruista kolomesta ruurusta, viälä pitää kaks teherä, niin tuloo lisäosa valamiiksi ja on kivee nukkua päikkäriä töitten jäläkeen. Ja ny kun katton tätä kuvaa, niin huamaan, että hemmetti, meni tua oikialla oleva ruutu väärään päähän! Moon jo kerran ommellu sen väärän ruurun viäreen ja sama virhe taas! Kun siis joka toises ruurus on sininen reunus pikkuruutujen ympärillä ja joka toises valakoonen. Ei muuta ku purkaa :(

1630096.jpg

Sitten viälä yks sisustusjuttu. Ihan piäni sellaanen. Mulla on ollu helmet ja muuta korut sellaases rasias, mistä niiton hirviän hankala ottaa. Sitte totesin, että vaatehuaneen seinälle jos ne sais roikkumhan niin johan olis kätevä. Niinpä pistin tuollaasia ylimäärääsiksi jäänehiä muovikoukkuja ihan vaan sinitarralla (näkyy kyllä vähän rumasti, niinku huomaatta) seinähän ja siihen korut roikkumhan, niin ovat näkösällä ja tuloo paremmin käytettyäki.

1630097.jpg