Mulla oli viime viikolla synttärit, täytin 25 vuotta. Synttärivieraitakin oli muutama syömässä leipomaani kakkua. Leivon täytekakkua aina kerran vuodessa omille synttäreille, joten se on aina arvoitus, miltä se maistuu ;) Sain aivan ihania synttärilahjoja.

1598221.jpg

Mahtava jalkojen hemmottelusetti, pitänee ostaa joku kooli (mikä se on yleiskielellä? vati), että voin pistää jalat lillumaan. Sitten sain syvällisiä ja vähän vähemmän syvällisiä kirjoja, kaikki toivat hyvää mieltä. Ystävä Tampereelta lähetti Hahtuvaista, ystävä Turusta leimasimia ja sisko Seinäjoelta lahjakortin Powerparkkiin (pitänee mennä kesällä oksentamaan huvipuistolaitteisiin). Suklaat on yllättäen kadonneet, niitäkin oli pari kappaletta ;) Muutama kortti tuli lisäksi postissa, niistäkin tuli tosi hyvä mieli.

Sitten mulla oli viime lauantaina vielä tuparitkin. Ekat niistä ;) Oli tosi hauskaa ja sain hauskoja tuparilahjoja.

1598224.jpg

Pullon Reilun kaupan valkoviiniä ja Paras ystäväni Valtteri-kirjan, joka on muuten tosi suloinen! Flirttijuomapullon ja kirkasta "Korvalääkettä" sinne kaadettavaksi sekä juomapelin ja snapsilasit. Sitten sain kukkia, jotka ei kuole: kännykkätelineen ja langan kukkaruukussa (neulova ystävä valinnut niin mun väristä lankaa!). Niin ja Ruoskan uuden levyn poltettuna, sekä kynttilöitä poltettavaksi ja suklaarahoja, kun ei opiskelijalla oo koskaan liikaa rahaa (nyt on kyllä rahat loppu, suklaiset ja oikeat). Ja vielä pienet pyyhemerkit (tai miksi niitä pitäis sanoa), joissa lukee lukee "vieras" ja "H", pääsen eroon noista rumista muovisista :)

Kiitokset kaikille kanssani juhlineille! Oli tosi hauskaa ja toitte ihania lahjojakin vielä itsenne lisäksi :)