Kävin vanhempien luona ja sain etukäteen synttärilahjoja ja äitiltä myös virontuliaisia. Lyhyet tekstit, että jaksatte lukea ;)

1553118.jpg

Äiti antoi synttärilahjaksi itse tekemänsä ristipistotyön. Ihana taulu, sopii samalle seinälle auringonkukkapalapelin kanssa.

1553123.jpg

Äitiltä synttärilahjaksi tämäkin. Pentikin lautanen, niin mun värinen. Veikeitä poroja.

1553124.jpg

Pikkusiskolta (keskimmäiseltä niistä) Sisko-muki, jossa oli kaunis teksti sisällä. Lämmitti mieltä, värikin on pirteä :)

1553126.jpg

Ja nämä, oioi, äitiltä virontuliaisina! Näitä olen odottanut, kun tiesin, että se oli näitä ostanut. Aivan ihania värejä ja muutenkin aivan henkeäsalpaavia vyyhtejä. Huiveiksi kuiskivat haluavansa!

1553119.jpg

Uudet kesäkengät löytyivät paikallisen Halpa-Hallin kenkäosastolta. Ihanan kevyet :)

1553116.jpg

Kesäkassikangas löytyi vahingossa, kun etsin verhokangasta olkkariin. Verhokangaskin löytyi ja verhot on jo ikkunassa, ihan vaan valkoiset, mutta ajaa asiansa vihreiden verhojen kaverina. Tämä kangas oli niin pirteä, että peruskassi siitä syntyi käden käänteessä. Vuorena on valkoista puuvillakangasta, jota jäi verhoista.

1553132.jpg

Tässä vielä kuva porukoiden koirasta. Kiva kaveri, mutta kaipaa vielä harjoitusta käytöstavoissa. Tämä oli harvoja onnistuneita kuvia Ticosta, muissa kuvissa se kääntyili ja hyppi pois kuvasta ;)