Nappasin KK:n blogista tällaisen, tämä oli ihan hauska! Ole hyvä ja ota itsellesi kans, jos haluat miettiä kumpi vai kampi :) Teksti ei tykkää olla sellainen kun haluan.

Marianne vs. Dumle?
Molemmat on hyviä, mutta Mariannessa oleva tumma suklaa pudottaa sen ykköspaikalta.

Hame vs. housut?
Tykkään molemmista, mutta jos on pakko valita niin housut. Ja erityisesti farkut, kotona tietty olohousut.

Hame vs. mekko?
Jotenkin hameet näyttää mun päällä vähän paremmilta. Mekoistakin tykkään, mutta jotenkin se paita tuo turvaa.

Kirppari vs. kierrätyskeskus?
Oulussa on molemmat aika surkeita. Kierrätyskeskukseen eivät huolineet meidän vanhaa sohvaa, vaikka se oli paremmassa kunnossa kuin silloin, kun se sieltä alunperin hain. Kierrätyskeskuksen hyvä puoli on se, että tuovat kotiinkuljetuksena huonekalut pienestä maksusta. Kirpputorit on täällä niin täynnä, ettei niitä jaksa kiertää. Olis ihana, jos oli UFF! Tai edes joku kirppari, jossa tavara jotenkin lajiteltais. Tai onhan Kontissa niin! Mutta en ikinä muista käydä siellä.

KappAhl vs. H&M?
KappAhl. En käy hymmillä, koska mulla on paikasta sellainen kuva, että vaatteet on kovin kertakäyttöisiä. En kyllä kovin paljon kappaalissakaan vieraile.

Kevät vs. kesä?
Kesä on kiva, mutta tykkään myös keväästä. Ylipäätään vuodenaikojen vaihtelu on hieno juttu.

Italia vs. Ranska?
Kummassakaan en ole ollut. Italiansalaatti on parempaa kuin ranskanleipä.

Lontoo vs. Pariisi?
Kummassakaan en oo ollu, molemmissa olis joskus kiva käydä. Pariisissa on kuulemma paljon koirankakkaa ja tänään lenkillä niihin meni hermot, eli Lontoo saa mun pointsit. Ja Lontoonrakeetkin on hyviä :)

Värikas vs. mustavalkoinen?
Tykkään väreistä. Erityisesti vihreästä. Mutta jossain asioissa on pakko olla mustavalkoinen. Ja esimerkiksi mustavalkoiset valokuvat on tosi kauniita.

Kotikone vs. läppäri?
No mulla on nyt läppäri ja vaikka aluksi luulin, etten tästä tykkään, niin tykkään kuitenkin. Kätevä, pieni, ei vie tilaa, ei kerää niin paljon pölyä.

Viikonloppu ilman bloggailua vs. viikonloppu ilman karkkia?
Molemmat tekee tiukkaa :) Jos pitää valita, niin jätän karkit pois. Ja ne kyllä pitäiskin jättää pois.