Nyt ne on vihdoin valmiit! Kun aloitin, mulla ei ollu aavistustakaan kuinka hirvittävä homma tässä on. Mutta sinnillä tein loppuun. Toivottavasti nämä on lasten kanssa käytössä yhtä kätevät kuin oon ajatellu niitä tehdessäni ;)

Tarkoitus olisi tehdä näille vielä tehtäviä, että lapset vois käyttää näitä itseohjautuvasti luokassa. Eli olisi yksi tavupöytä työpisteenä ja sinne aina äidinkielen tunnilla pääsisivät oppilaat pareittain. Tehtävät olisivat vihkoissa tai erillisinä monisteina, jotka sitten laitetaan koulukansioihin. Jos saan tehtävät tehtyä, niin nämä lähtevät varmaankin mukaani hiihtolomaviikon (jolloin mulla ei oo lomaa) jälkeiseen kahden viikon sijaisuuteen mukaan.

1337045.jpg

Tavulaput
Materiaalit: kartongin jämiä, tulostetut tavulaput, liimaa, kontaktimuovia
Välineet: hyvät hermot ja sakset
Kommentit: Näissä oli tosi kovat homma, mutta näyttävät hyviltä valmiina. Kyllä näillä varmasti on käyttöä. Tekemistä olis helpottanu esimerkiksi se, että olis kopioinu/tulostanut tavulaput suoraan kartongille, kontaktimuovittanut sen ja leikannu siitä suoraan. Toki nämä on tosi kivan näköiset näin.

1337043.jpg

Tässä vielä kuva kaikista yhdessä. Arvatkaa montako näitä on yhteensä!? Lähimmäs arvannut saa jonkun pienenpienen palkinnon.

Tässä vielä päivän paras YouTube-video tuleville opettajille ja ihan kaikille.