Jotain vanhoja olen saanut valmiiksi ja joku kumma gradu on kesken.

Edit: vaihdoin kuvat oikeinpäin oleviin.

Valmiiksi ovat tulleet:

1348787.jpg

Viime keväänä tehdyt lukumääräkortit päällystin viimeinkin kontaktimuovilla, meni varmaan vartti ja kauan nekin on tuota käsittelyä odottaneet. Nämä on tarkoitettu siis ihan matematiikan alkeisiin, jossa opetellaan lukumäärän ja numeromerkin vastaavuutta. Kaikkia numeroita on siis yksi kappale ja sille on vastaava numeromerkki. Kuvassa kortit näyttävät punaisilta, mutta kyllä ne on aika oranssit oikeesti.

1349732.jpg

Sitten on nämä kortit, jotka sai saman käsittelyn kuin edelliset. Valitan, että kuva on väärinpäin, kuvaohjelma ei jostain syystä suostunut kääntämään. Näiden käyttö on siis liikuntatunnille ja näille harjoitellaan tanssin alkeita. Eli tasoissa tapahtuvat liikkeet ja asennot on kuvattu korteille, joista lapset saavat sitten ottaa mallia. Nämä on tehty harjoitteluun keväällä 2005.

1348804.jpg

Sitten viime vuoden partiolaisten joulukalenterissa oli tavanomaisuudesta poiketen siellä sisäpuolella ihan koko kuva, joten otin sen talteen ja muovitin. Voidaan käyttää virikekuvana joulutunnelmiin, keskusteluihin, kirjoittamiseen, laskemiseen, jne.

Keskeneräisyyteen liittyvät nämä seuraavat kuvat, jotka ovat kyllä yllättävän siistejä (johtuen siitä, että juuri ne järjestin)

1348806.jpg

Tässä on osa gradukirjoista, loput on pöydillä.

1349737.jpg

Tässä on esi- ja lopputestien kansio, sekä lasten tutkimusvihkoja. Tällä kuvalla on sama ongelma kuin aiemmalla. Pöytää ei kuvata, se on täynnä ;)

Tässä vielä lankaostokuva. Pikkuiselle kummipojalle pitäisi yksivuotislahjaksi tehdä villatakki ja tämä lanka oli äitinsä toive. Niinpä riensin sitä Tokmannilta ostamaan, kun en jaksanu vertailla hintoja muiden kauppojen kanssa.

1348813.jpg

Kuva on jännittävän sininen, aivan kuin vihreät kukanlehdetkin olisivat sinisiä. Pihalla on kova pakkanen eli miinus viisitoista ja vaikka aurinko paistaa, niin tästä kuvasta tuli tällainen. Oli muuten kiva tuo pakkanen, kun seisoin Night Club Tähden ulkopuolella jonottamassa ennakkolippuja Lauri Tähkän ja Elonkerjuun keikalle.