Ystäväni Heini sai kynsikkäät, joita toivoi. Hänellä on pienempi käsi kuin mulla, tässä mallina oma käteni.

1305210.jpg

Heinin kynsikkäät
Lanka: Novita Seitsemän veljestä tummanharmaa
Puikot:
Ohje: Oma, silmukkamäärät otettu siitä samasta vanhasta taulukosta, joka on jostain Modasta. Silmukoita oli 40.
Kommentit: Kiva pieni välityö. Olivat saajalleen sopivat ja mieluisat, joten kaikki nappiin.

Seuraavassa kuvassa on OuNen ystävänpäivävaihtoon tekemäni paketti. Saajana oli Suvi, jolla ei ole blogia. Toivottavasti paketti oli mieluinen, sen toimitti perille Marika, kun itse en päässyt tapaamiseen, eikä Suvikaan. Vihreässä lahjakassissa oli siis keltaiset kuvioneulesukat, pieni Friends-vihko, kuulakärkikynä, kortti ja kaksi suklaasydäntä.

1305211.jpg

Suvin sukat
Lanka: Novita Seitsemän veljestä keltainen
Puikot: 3½ ja 4
Ohje: otettu siitä Novitan extra-lehdestä, jossa oli ohjeita Seiskaveljekselle harmaissa sävyissä. Tein lyhyemmällä varrella, että kerällinen riittää. Sitä jäi ylikin, joten olisi voinut tehdä vähän pidemmät.
Kommentit: Tuli mielestäni kauniit sukat, vaikken tykkääkään itse keltaisesta. Mallineule oli tosi koukuttava ja sukat valmistuivat nopeasti. Hyvin istuivat jalkaan ainakin mulle, toivottavasti myös Suville. Tässä alla lähikuvaa sukista.

1305214.jpg


Mulle paketin teki Marja. Ja kuinka ihana paketti olikaan! Aivan kuin lapsi jouluna nostelin tavaroita lahjakassista. Sieltä löytyi aivan mahtavan väriset ja malliset lapaset (jotka oli juuri sopivan kokoiset), kaksi kerää pellavalankaa, pehmolammas, iso tikkari ja kortti. Ihana paketti, kiitos Marja!

1305628.jpg

Tässä vielä lähikuvaa lapasista, jotka ovat ihanan pirteän väriset :) Piristävät tällä hetkellä juuri sopivasti. Pinkki raita ei ole ihan noin pinkki kuin kuvassa.

1305630.jpg

Miehelle ostin ystävänpäiväksi pari suklaasydäntä ja hän oli muistanut minua näin, kun tulin koulusta. Vasemmalla on kortti, jonka kirjoitin Miehelle. Wagnerin puhekuplassa on teksti, jossa lukee "Taas jotain, jonka vain nainen ymmärtää."

1305215.jpg