Tässä eilen illalla valmiiksi saamani veitikat:

1305654.jpg

Herra ja Rouva Dino
Materiaalit: Herra Dino: musta ja oranssi huopa, musta lanka, paljetit, kaksi silmää, vanu ja liima. Rouva Dino: vihreä ja keltainen huopa, vihreä lanka, kaksi silmää, vanu ja liima.
Välineet: neula ompeluun, kynä vanun tukkimiseen päähän ja häntään
Ohje: harjoitteluluokkani (jossa olin sijaisenakin) opettajalta (kaavat on, jos jotain kiinnostaa)
Kommentit: Tuli veikeät otukset. Lapset tekivät tällaisia niin innoissaan, että ajattelin tehdä itselleni mallit tulevia työvuosia varten. Lapset olivat siis itse saaneet suunnitella millaisen dinon haluavat tehdä, kaavat olivat näihin kahteen malliin. Nämä ovat jotenkin samanlaiset kuin mä ja Mies: herrapuolinen on musta, pelottavan näköinen (mutta kiltti) ja lihansyöjä, rouvapuolinen on vihreä, kiltimmän näköinen ja kasvissyöjä (enemmän sitä kuin lihansyöjä).

1305694.jpg

Tässä kuvassa on keskeneräisenä perjantaina aloittamani neule. Vihdoinkin aloin neuloa itselleni sitä limenvihreää villapaitaa, johon langat on ollut jo melkein vuoden ajan kaapissa. Tässä alku, nopeasti tämä etenee, koukuttavuutta mallissa. Ohje on Novita syksy 2006 lehdestä malli 6. Muutin vähän mallineuletta poistaen palmikkotyyppiset jutut. Tein mallitilkun, eikä ne näyttäneet oikein hyvältä. Tämä näyttää. Lanka on ohjeen mukaista seiskaveikkaa.