Edit: tuolla lopussa...

Askartelin tässä tänään opetusmateriaalia huomista sijaisuutta varten. Oon menossa sijaiseksi siihen luokkaan, jossa olin loppuvuodesta harjoittelussa. Kiva mennä!

Aiheena on riimit ja löysinkin tästä rakkaasta kirjasta...

1280885.jpg

Tämän loistavan runon.

1280897.jpg

Tein kuvankin sopimaan aiheeseen, vain kontaktimuovi loppui kesken. Pupukuva on tosi yksinkertainen, mutta parempi huono kuva kuin ei ollenkaan.

1280899.jpg

Lisäksi tein tämän ihan itse (huima saavutus) keksimäni runon, jossa on irrallaan nuo toisen, kolmannen ja neljännen rivin viimeiset sanat ja lasten pitäisi miettiä, mitkä siihen sopii.

Sitten on vielä nämä sukat, jotka tein yhdelle ystävälle lahjaksi. Ystävänpäivästä en perusta, se on musta kaupallista hömpötystä. Ystäviä voi muistaa ihan koska vaan ja eikös se muistaminen tunnu aidommalta silloin, kun se tulee muulloin kuin ystävänpäivänä?

1280901.jpg

Lauran sukat
Lanka: Novita Seitsemän veljestä tummanharmaa
Puikot: 3½ ja 4
Ohje: otettu siitä Novitan extra-lehdestä, jossa oli ohjeita Seiskaveljekselle harmaissa sävyissä. Tein varrettomina, että lanka riittää. Silmukoita oli 52 koko matkalla. Muuten tein ohjeen mukaan.
Kommentit:Tuli oikein nätit! Malli on tosi koukuttava. Pitänee tehdä itsellekin tällaiset. Toivottavasti ilahduttaa saajaansa. Kuvataustana on mun opiskelumateriaalien kansiot, eikä tässä ole edes kaikki!
Edit: lisäsin saajan nimen, kun sain sukat toimitettua. Laura oli tyytyväinen sukkiin, sopivan kokoisetkin olivat :)

Sitten on tehtynä yksi lahja vielä, mutta en voi esitellä, kun saaja on vakiolukija ja saattaisi arvata ;) Esittelen sitten, kun hän saa lahjan.
Eilen aloitin kynsikkäitä yhdelle hyvälle ystävälle, hän niitä itse toivoi.