Oletteko nähneet Valion laktoosittomien tuotteiden tv-mainoksen? Sen missä on kaikkia ruokia, jotka on sydämen muotoisia? Pakko kertoa, että se mainos saa mut melkein itkemään, se on jotenkin niin suloinen. Saattaa tietysti johtua elämäntilanteestakin, että se vaan jotenkin niin ihana. Muhun uppoaa.

Nykyään on muuten ihan ylipaljon sellaisia mainoksia, jotka on ihan paskoja. Tai että vaan oikein ärsyttää, kun ne tulee. Hyvinä esimerkkeinä Grandiosan pizzaperjantain, Coca-cola Zeron ja Activian mainokset. Ensinnä mainitusta jää se typerä biisi soimaan päässä ja muutenkin se on jotenkin tosi nolo. Zero-mainokset saa vaan ärsyyntymään, tai ainakin se uusin, josta muuten Päivi Räsänen olikin jo älähtänyt. Activian mainoksissa on niin huonot näyttelijät, että teennäisempiä "rentoja" keskusteluja saa hakea. Nämäkin on kyllä sellaisia, että ihan selvästi on yritetty tehdä hauskoja tai hyviä, mutta ei ole onnistuttu.

Meidän perheen, siis mun vanhempien ja sisarusten, suosikkimainos on Hirudoid forte. Se missä sanotaan, että tuntuuko joskus siltä, että pitää nostaa jalat ylös. Meillä on sitten tapana nostaa ne jalat ylös, kun se mainos tulee. Teen sitä nykyisin omassakin kodissa ;) Mies on joskus kummissaan :D