Tässä muutama juttu, jotka ainakin minua naurattivat. Nämä kaksi ensimmäistä huvittivat, koska tuntui uskomattomalta, että tällaista voi tapahtua. Amerikassa kaikki on ilmeisesti mahdollista. Te lukijani, joilla on lapsia, älkää huoliko, tällaista ei mielestäni voisi tapahtua Suomessa.

Kansankynttilä
Eläkkeelle jäänyt kalifornialainen lukionopettaja John Gorcoran paljasti hiljattain, että opetti nuorisoa 17 vuoden ajan, vaikkei osannut lukea. Ennen sitä miekkonen läpäisi yliopiston kasvatustieteelliset opinnot patologisella lunttaamisella. Corcoran kertoi suosineensa opetuksessaan visuaalisia menetelmiä ja keskustelua, mutta myönsi tuntesneensa silloin tällöin omantunnon pistoksia lukutaidottomuudestaan.
Iltalehti tai Iltasanomat

Teippi avuksi
Edellistä parempi opettaja ei ole myöskään amerikkalainen Kasey Goodin, joka hermostui levottomaan oppilaaseensa niin, että teippasi tämän kiinni pulpettiin. Opettajan mukaan kyse oli vain viattomasta kepposesta, mutta teipattu oppilas ja tämän vanhemmat olivat eri mieltä. Heidän kannalleen asettui myös koulun johtokunta, joka päätti hyllyttää Goodinin kymmenen päivän ajaksi. "Lapsen teippaamisessa ei ole mitään hauskaa", johtokunnan edustaja Betty Burney ärähti.
Iltalehti tai Iltasanomat


Tälle seuraavalle nauroin ihan ääneen, koska tässä on tavoitettu niin hauska mielikuva :)

Antikliimaksin hajua ilmassa
Erään tunnetun ihmishirviön, ohjaajan ja Solar Filmsin aivoriihi johti tämän tyyppiseen kuvasarjan filmatisointiin. Kuvittele mielessäsi:
Autistinen tyttö / Isä noutamassa häntä sairaalasta
Hissi jumittuu matkalla ulos / Odotus
Ovi aukeaa / Tyhjä sairaala
Silvotut ihmisruumiit joka puolella
Mikä tuo varjo oli?
Tappajan kasvot erottuvat jo melkein...
- häh? -
"Se oon mie, Loordi! Sieltä Euroviisuista! Nyt siul tais mennä paskat housuun! Hallelujaa! Murrh!"
(Genre: kauhu)
Me Naiset