Tein jouluna 2002 nuorimmalle pikkusiskolleni lahjaksi laatikollisen vaatteita hänen Baby Bornilleen. Lahja oli mieluinen ja vaatteita käytettiin kovasti. Osa vaatteista on tehty myöhemminkin, kun vaatteita tarvittiin lisää.

Pikkusiskoni leikki kuitenkin niin kiltisti, että vaatteet ovat aivan ehjiä ja loistavassa kunnossa. Viikonloppuna kuvasimme yhdessä hänen kanssaan vaatteet.

Kaavat ja ohjeet olivat jostain sen aikaisesta Suuri Käsityölehdestä, mutta muuttelin niitä aika paljonkin. Kankaat olivat suurimmaksi osaksi paikallisen lastenvaatetehtaan tehtaanmyymälän eteisestä alelaatikoista, joissa oli siis pieniä paloja laadukkaita trikookankaita. Muut tarvikkeet ovat äitini varastoista.

1313202.jpg

Tässä ekassa kuvassa on paljon käytetty haalari, johon on kangas oikein vartavasten ostettu. Lisäksi raidallinen t-paita, olohousut ja farkkuhame.

1313204.jpg

Tässä kuvassa on kesävaatteita. Tuo nuken hame on tehty pikkusiskolle tehdyn hameen jämäkankaista. Olivat kuin kaksi marjaa hameissaan :) Lisäksi kuvassa housut ja hame, sekä pieni laukku.

1313206.jpg

Tässä kuvassa on oloasuja. Varsinkin nuken päällä olevaa hupparia on käytetty ahkeraan.

1313209.jpg

Tässä vielä yövaatteita. Päällä olevaa unihaalaria on pidetty eniten. Valitan kuvan epätarkkuutta.

1313155.jpg

Tässä kuvassa on vähän epäonnistuneita vaatteita (paitsi housut vasemmassa reunassa, joita on paljon pidetty). Vaatteet ovat vähän hassun mallisia, mutta kyllä niitäkin on käytetty.

1313153.jpg

Tässä vielä kuva, jossa nuken päällä on pikkusiskoni itse virkkaamat vaatteet. Lanka on Samos Lollipop. Aika suloisia vaatteita vai mitä?