Tällaiset tulivat eilen valmiiksi. Ovat olleet työn alla jo pidempään. Kummipojalle siis lähtevät nämä tumput ulkona nukuttavia päiväunia varten.

1223037.jpg

Päikkäritumput kummipojalle
Lanka: Novita Nalle vaaleansininen ja vaaleanvihreä, Novita Tennessee valkoinen
Puikot:
Ohje: Oma, 36 s, 30 krs vartta, 20 krs + kavennuskerrokset lapasosaa
Kommentit: Nopea ja helppo oli tehdä, ihan kivat tuli, toivottavasti on sopivan kokoiset. Tein tumppuihin vuoret puuvillasta, eivät sitten kutita käsiä ja ovat vähän lämpimämmät. Vaikka nyt ei kyllä kylmä olekaan. Tässä vielä kuva vuoresta, poimin siihen silmukat varren reunasta sisäpuolelta.

1223039.jpg

Työn alla on Vaakatilkkuja, joihin yritän tuhoja jämälankojani, pääasiassa 7 veljestä ja Nallea. Kymmenen tilkkua on jo valmiina, yritän jaksaa tehdä niitä peiton verran. Pienin mahdollinen peitto on 4x5 tilkkua, joten toinen mokoma olisi vileä jäljellä.

Sain tänään ostettua vessaan hyllyn. Meidän vessassa ei ole minkäänlaista kaappia tavaroiden säilytykseen, ainoastaan peilitaso. Siskon luona oli vessassa seinään kiinnitettävät hyllyt. Samanlaisia oli sitten tuolla meidän Prismassa oli myynnissä. Sellaisen ostin ja laitoin kiinni seinään ihan vaan sellaisilla tarralla kiinnitettävillä koukuilla. Ehkä huomattavasti helpompi poistaa poismuuttaessa ja eipähän tarvitse porata kaakelia. Oon tosi tyytyväinen hyllyyn, kun vessassa käytettävät tavarat sijaitsevat nyt siellä. Saan näin myös lisää tilaa laatikostoon, jossa kaikki vessaan päätyneet tavarat ovat sijainneet. Rakastan järjestelyä, joten taidanpa nyt mennä järjestämään laatikoston. Joo joo, oon tylsä, kun tällä tavalla vietän lauantai-iltaa. Välillä on kiva olla tylsä :)