Nyt on ollut monta päivää oikein hyvä mieli! Asiat ovat sujuneet kotona ja gradun opetuskokeilu Norssilla on mennyt tähän asti oikein hyvin. Eilen käytiin Miehen kanssa ulkona; syötiin Subwaylla, pelattiin Kimbleä ja Trivial Pursuittia  Gloriassa ja käytiin elokuvissa. Oli tosi mukava ilta, vaikka karkkia tuli syötyä liikaa!

Hyvää mieltä ovat tuottaneet myös kahdelta taholta tulleet tunnukset blogilleni. Heini ja Paula ovat muistaneet minua tällä
1217749.jpg

Ohje oli seuraava: Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.

Tässä valintojani ilman paremmuusjärjestystä:

Emilian blogi. Lukiessani sun blogia päätin, että haluan itsekin mukaan tähän. Sun käsityöt on aina tosi kauniita ja muitakin kuulumisia on kiva lukea. Blogisi ulkoasu on muutenkin silmää miellyttävä.

Puikoissa Piituski. Tämä taisi mennä niin päin, että mä houkuttelin sut mukaan tähän! Ollaan nähty välillä niin harvoin, että on ollut kiva seurata lasten kasvamista ja teidän elämää blogistasi. Blogisi on selkeä ja murteella kirjoittaminen on hauska lisä. Kun luen tekstiä, se kuulostaa päässäni sinun puhumaltasi ;)

Kaisan neuleblogi. Kun nähtiin elokuussa siellä häissä ja juteltiin käsitöistä, sain ilmeisesti sutkin innostumaan blogimaailmasta. Blogisi ulkoasu on kiva ja teksteistäsi paistava hyvä tuuli tarttuu lukijaankin.

Puikoilla Puuvillaa. Juttujasi lukiessa koen sympatiaa, meillä on yhteisiä asioita. Vaikka en Aura tunne sinua henkilökohtaisesti, vaikutat kivalta ihmiseltä.

Siisi on herännyt! En huomannutkaan. Blogistasi on ihana lukea lasten hauskoja sutkautuksia. Käsityösi ovat kauniita ja inspiroivia.

Aamunkajoon saakka. Vaikka en ymmärrä ristipistoista mitään, olen blogiasi lukiessa miettinyt, josko minunkin pitäisi aloittaa. Olet ihmisenä lämmin ja ahkera!

Virven villat. Sinulla on sana hallussa, tekstejäsi on mukava lukea. Ihmisenä olet huumorintajuinen ja hauska!

Loput tunnustukset saavat kaikki ne loput 25 blogia, joita seuraan :)

Valmistakin on tullut. Olin viikonloppuna pikkusiskolla ja lankokokelaalla kylässä ja bussimatka Oulu-Jyväskylä sujui virkkauksen parissa.

1217846.jpg

Isoäidinneliöistä virkattu torkkupeitto
Lanka: Novita Seitsemän veljestä luonnonvalkoinen, vaalea ja tummempi siniharmaa sekä tummansininen
Virkkuukoukku: 3
Koko:  96 cm x 160 cm
Tekniikasta: Virkkasin jokaiseen pieneen neliöön kahdeksan kerrosta kolmen pylvään ryhmiä. Ryhmien välissä on yksi ketjusilmukka ja kulmassa kolme. Sitten yhdistin neljä ja virkkasin niiden ympärille kaksi kerrosta valkoista tai siniharmaata ja yhden kerroksen tummansinistä. Sitten yhdistin isot neliöt toisiinsa.
Kommentit: Tämä on ollut kesken jo pienen ikuisuuden. Kiva, kun tätä nyt voi sanoa valmiiksi. Todennäköisesti jatkan tätä vielä joskus, mutta pakko ei ole, jos ei halua. Tämä riittää tällaisenaan torkkupeitoksi tai lapsen sängyn päiväpeitoksi.