Tällä viikolla tuli puheeksi Miehen kanssa pehmolelut. Hänellä on pienestä asti ollut rakkaita pehmoleluja, jotka ovat myös tänne Ouluun mukana muuttaneet. Mä kuitenkin jossain vaiheessa kyllästyin hirveään määrään pehmoleluja sängyllä ja siivosin niitä kaappiin. Sängylle jäi vain iso Nalle ja pari myöhemmin lahjaksi saatua pehmoa.

Mutta kun tiistaina vanhat pehmolelut tulivat puheeksi, Mies alkoi kysellä, missä on hänen Tiikerinsä ja miksi se ei voisi olla sängyllä. Tänään sitten tehtiinkin niin, että muut pehmot menivät kaappiin ja sängylle muutti Tiikeri ja sen kaveriksi Mikki. Tiikeri on siis miehen nelivuotiaana saama pehmolelu ja litistynyt lahjakkaasti aikojen saatossa. Mikin minä olen saanut yksivuotiaana isältäni tuliaisina käsittääkseni ulkomailta.

996130.jpg

Pikkupehmot sängyltä muuttivat kaappiin, mutta tuskailun kohteeksi jäi iso Nalle. Kysyin asiaa Mieheltä ja hän kysyi, eikö Nalle voisi muuttaa olkkariin. Sanamuoto oli suunnilleen seuraava ja herätti minussa arvatenkin hilpeyttä: "Eikö se toisi lisää ilmettä tänne, jos se istuisi tuossa säkkituolissa?" Toiko, sen voitte itse arvioida tästä kuvasta. Minusta se on ihan hauska tuossa istumassa ja jos kerrankin tulee joku mielipide sisustuksen suhteen, niin eikö sitä pidä kuunnella? ;)

996133.jpg