Edit 31.10: Mies totesi, että noitten tuolinpäällisten kangas näyttää mateen nahalta. Että tällainen kiitos.

Tänään on ollut loistava päivä! Päätin pitää gradunteosta yhden syyslomapäivän, kun sain eilen kirjoitettua niin hyvin. Oli jo muutenkin mukava viettää vapaata, niin päivää vain paransi postista tullut paketti. Emilia kiitteli edellisessä postauksessa esitellystä puikkokotelosta näin valtavan ihanalla ja runsaalla paketilla!

1014430.jpg

Toivoin palkkioksi yhtä kerää tuota vihreää Huopasta ja sain vaikka mitä muuta! Huopasta tuli toinen kerä, valkoisena. Huopasesta syntyy ainakin itselle tossut, mutta sitä riittää nyt kyllä muuhunkin. Sitten sain aivan tosi kivan väristä Regian sukkalankaa, josta on kyllä pakko tehdä itselle sukat heti kun ehtii. Ja vielä Wetterhoffin Sivillaa tuollainen "vanhan" vihreä kerä. Aivan mahtavaa, ja värit niin kohdalleen kuin vain voi olla!
Ja ettei olisi ollut jo nämä langat tarpeeksi, niin mukana oli Viiru ja Pesonen-vihko ja hauska ampparikynä :) Nuo tassut on mun käsittääkseni sellaiset jarrusukkien jarrut, jotka voisi laittaa Regia-sukkien pohjaan. Mutta koska en osaa saksaa, täytyy ehkä vielä konsultoida Emiliaa siitä, miten nuo toimii. Mutta siis ISO KIITOS Emppu, vielä täälläkin.

Ja olenhan minä itsekin saanut jotain aikaiseksi tänään perinteisen vapaapäivätekemisen eli tavaroiden järjestelyn ja kodin siivoamisen lisäksi. Jos mulla olis enemmän aikaa, niin meidän koti olis huomattavasti siistimpi ja paremmassa järjestyksessa kuin nyt. Mutta siis asiaa, eli tuoleihin ja niiden uudistumiseen. Tässä kuva, josta ymmärrätte miksi tuolit tarvitsivat uudistamista:

1014432.jpg

Tuo päällinen oli mun mielestä jo ostettaessa kamala, mutta kun vaihtoehtoja ei ollut ja halpa pöytäryhmä piti saada, niin otettiin se mikä oli. Mutta nyt kun siskon ja sen miehen sisustusompeluista jäi ruskeaa kangasta, joka mun mielestä sopi tuolien päällystämiseen, tartuin toimeen. Leikkasin sopivat palat ja kävin kiinnittämässä ne OKL:n teknisen työn luokassa, kun siellä on paineilmalla toimiva niittipyssy (tulee "aavistuksen" verran kovempaa ne niitit sieltä pyssystä, kuin normaalissa käsikäyttöisessä). Mä tykkäsin, että tuli hienot! Mitäs tuumaatte? Tuolien puuosien väri ei kyllä ole muuttunut vaikka kuva niin väittääkin :)

1014431.jpg