Eipä ole kyllä käsityöt hirvittävästi edenneet, kun maanantaina alkoi harjoittelu. Ei se paikan päällä olo vie aikaa (neulon tauoilla opeopiskelijoiden huoneessa), mutta se suunnittelu, jota on tehtävä iltaisin. Niin ja ihmisten aikaan on mentävä nukkumaankin, että jaksaisi aamuisin.

Mukavaa on kuitenkin ollut. Sain kivan 1-2 luokan ja mukavat ohjaajat. Hommat selkityivät tänään paljon ja alkanut ressi helpotti heti (no kyllä sitä vielä tulee). Mutta ajattelin kertoa, kun opin tänään tosi kivan leikin, josta lapsetkin olivat innoissaan.

TOFFEEN SYÖJÄ
Lapset makaavat mahallaan ringissä kasvot keskustaan päin ja ottavat toisiaan kädestä kiinni muodostaen yhden ympyrän. Yksi on toffeensyöjä, joka yrittää nilkoista vetämällä saada jonkun irtoamaan lenkistä. Jos joku irtoaa, hänestäkin tulee toffeensyöjä. Jos lenkistä irtoaa kaksi tai useampi lapsi kerralla (joilla on siis toiset kädet keskenään kiinni) he tekevät salamannopeasti oman toffeen irralleen. Näin jatketaan kunnes kaikista on tullut toffeensyöjiä. Tämä leikki onnistuu valitettavasti vain sisätiloissa ja silloinkin on oltava aika paljon tilaa.