Jottei lukijat luule täällä olevan haamupäivityksiä, niin kerrotaan, että päivitin vähän tuota sukat, pipot yms -sivua.

Yksin vietän viikonloppua, kun Mies on partiokurssia pitämässä. Työn alla on pikkuneidin joululahja, kälyn toivomana. Valmista tulee lähiaikoina. Melkein valmiit ovat myös matalat villasukat itselle, joita olen Analyysi II:n luennoilla neulonut. Seuraavaksi olisi luentokäsityöksi tulossa serkun tytöille villasukat, serkku niitä erityisesti pyysi, kun ei itse ehdi tehdä. Niin ja tietysti kummipojan joululahjaakin teen, mutta tuo pikkuneidin lahja on nyt ollut niin kiehtova ja haastava, että se vie kaiken ajan.

Olin tänään omasta mielestäni kovin ahkera; kävin jumpassa ja venyttelyssä, sitten pyöräilin keskustaan ja takaisin (yhteensä 10 km) keräämään Nälkäpäiväkeräystä ja vielä kävin illalla EPO:n sählyssä. Hyvä fiilis vielä, saa nähdä miltä tuntuu aamulla. Siivotakin pitäis, toivottavasti ei sada.

Graduasioista jotain tietäville tiedoksi, että motivaatio on nyt löytynyt ja tuntuu, että hyvä tästä tulee. Kirjoja lukiessa vahvistuu tunne, että tätä asiaa kannattaa tutkia ja miettiä. Gradun rakenne on kans selkiytynyt.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti huomenna päivityksiä sukkien osalta, huomasin tänään, että yksinkertaista neuletta voi tehdä samalla kun lukee :)