Kävin tänään lähikaupassa Tokmannilla unohtuneita ostoksia hakemassa ja "eksyin" lankaostoksille. Mukaan tarttui viisi kerää Teddyä; ihanaa vihreää, jota olen himiöinyt jo kauan ja pari kerää vaaleanpunaista. Vihreästä ajattelin tehdä jotain kivaa ittelle, uusimmassa Novitassa oli mukavan näköinen lyhythihainen takki, tai miksi sitä nyt sanois. Vaaleanpunaisen ajattelin joululahjaneuleisiin.

793667.jpg

Illan mittaan tuli valmiiksi myös neljäs Apupupu, keskellä seisova vihreäsilmäinen isoveli. Pupun valkoiset osat ovat Seitsemää veljestä ja muut kaksinkertaista Nallea. Täytteenä vanua ja entisöityjen villasukkien purkujäännöksiä ;) Yksi pupu on vielä puikoilla ja intoa piisaa isomman pupupoppoon tuottamiseen.

793663.jpg

Sitten tuossa kuvia ottaessa tuli mieleen, etten ole esitellyt lainkaan valmiiden töiden säilytykseen käyttämääni arkkua tai kirstua, miksi sitä haluaa kutsua. Arkun on tehnyt meille häälahjaksi pikkuveljeni ja mielestäni tekeminen on tapahtunut todella taidokkaasti. Arkku on mahtavan näköinen ja kaikinpuolin siisti. Sopii sisustukseen, olkkariin. Säilytän arkussa siis valmiita töitä, jotka odottavat saajaansa ja lahjan annon ajankohtaa. Taustalla Sutisen palakangaskorista löydetty kangas, johon olen vieläkin ihastunut, vaikka verhot ovat roikkuneet ikkunassa jo yli vuoden.

793710.jpg
Arkun tekstissä (jonka on tekstannut äiti) on miehenkin nimi ;), se on nyt vain käsitelty pois.