Lauantaipäivä kului kaverin häissä ja tapani mukaan mulla oli pukeutumisongelma, eli mitä päälle ja mistä sen saa? No päätin jo aiemmin, että ostan Marimekon kankaan ja teen hameen. Uusimmassa Suuri Käsityö-lehdessä olikin kiva laskoshameen kaava ja sain mieheltä luvan ostaa kankaan, joten suunnitelma toteutui, vaikkakin aivan viime tingassa: perjantaina 20:30-23:30 kului hameen parissa. Ei ollut enää loppusuoralla nautinto ommella. Mutta kiva hame siitä tuli ja kehujakin sain!

820126.jpg

Ohje: Suuri Käsityö 8/07, malli 6, muuteltu hieman (taas)
Kangas: Marimekon pikku-unikko, lime-keltainen
Hinta: 2m kangasta maksoi yht. 26 euroa, mutta yli puoli metriä jäi tähteeksi. Vuorikangas oli kuutisen euroa ja vetoketju oletettavasti euron verran, nappi löytyi laatikosta ja langat
Hyvää: Kangas oli helppoa ommella, asettui ja silisi helposti. Hameesta tuli kaunis ja mukava pitää.
Kehitettävää: Vuorin alareuna on ompelematta, koska mulla ei oo saumuria eikä kangas asettunut normaaliin päärmeeseen. Hame on hiukan liian suuri, vaikka tein mittataulukon mukaan sopivan koon. Vetoketju oli vaikea ommella, onnistui kuitenkin!

Kuvassa sääret näyttää ruskettuneilta, mitä ne ei kyllä tosiaankaan ole! Kerrankin kameran värien vääristämisestä on jotain hyötyä :)

Eilen oli neuletapaaminen Ainolassa. Oli tosi kiva nähdä kasvoja blogien takaa! Ja mukava rupatella ja tutustua uusiin ihmisiin. Lahjaneule eteni ihan hyvää vauhtia, josko se tänään tulis valmiiksi.