Mies lähti tänään sorsastuksen takia vanhempiensa luo. Aloituksessa ei ollut näkynyt sorsan sorsaa, mutta iltalennoille pitää vielä tänään lähteä. Katotaan miten siellä käy. Oli lähtiessään kirjoittanut meidän keittiön pikkuliitutauluun viestin mulle, nosti hymyn huulille, kun tulin töistä kotiin.

Salilla kävin tänään Sannan kanssa. Oli kyllä mukavaa, yksin ei olisi tullut lähdettyä. Muutenkin laihdutus ja kuntoilu sujuu. Vähähiilihydraattinen ruokavalio toimii, makeanhimo on vähentynyt ja paino pudonnut vähän. Lenkille huvittaa lähteä, eilen olin sauvakävelemässä. Kun yliopistoliikunta taas alkaa, niin liikunta lisääntyy entisestään.

Mulla on tullut aivan himo tuohon Teddy-takkiin. Se etenee hyvää vauhtia ja siksi sitä kai onkin niin kiva tehdä. Takakappale on jo valmis, kuten myös toinen etukappale. Toinenkin etukappale on jo hyvässä vauhdissa, joten eiköhän tästä pian tule valmis. Aluksi Teddyn neulominen on tällaiselle perfektionistille liian haastavaa, mutta pian opin onneksi hyväksymään sen, että neuleessa on melkein sormen mentäviä reikiä ;) Tässä kuvaa tämän hetkisestä tilanteesta.

839372.jpg