Miehen siskon lapset ovat saaneet lahjaksi tekeleitäni ja nyt sain kuvia niistä.

Tämä saunatakki on tehty joskus syksyllä 2006, en muista tarkasti koska. Tarpeeksi pientä saunatakkia ja erityisesti sellaista, jonka kiinnitys ei olisi vyöllä, ei kaupasta löytynyt, joten pyöräytin tällaisen tarranauhoilla kiinnitettävän. Äkkiä tuli valmiiksi, sen muistan. Kankaana on ihan perusfroteeta ja sitä ei tähän takkiiin kovin paljon kulunut. Kokona taitaa olla 80 cm.Ohje on jostain vanhasta Suuri Käsityö-lehdestä.

781312.jpg

Tässä pikkuneiti poseeraa "pääsiääsrullina". Essu on esitelty Nallen yllä Maaliskuu 2007 kohdalla. Hattu on neidin isän suunnittelema ja äidin askartelema :)

781310.jpg

Seuraavana on pikkuneidin joululahjaksi saama villahaalari. Haalarin ohje on Novita kevät 2006-lehdestä, mutta muuttelin sitä vähän. Lahkeissa, hihansuissa ja kauluksessa on joustinneuletta. Ja kuten kuvasta huomaa, ei raidoitus ole tasainen kuten ohjeessa. Lankoina on Nalle ja Wool. Viininpunainen, valkoinen ja kyynärpäiden kohdalla oleva vaaleanpunainen ovat Nallea, muut kaksi vaaleanpunaista Woolia. Langat löytyivät kaikki kotoa, jämiä ja hetken mielijohteesta ostettuja. Yhden kerän vaaleanpunaista Woolia ostin. Puikkoina taisi olla ohjeen mukaan 3½. Koko tässä villahaalarissa on 80 cm, eli toivottavasti mahtuu neidille vielä tänä talvenakin.

781313.jpg

Ja sokerina pohjalla meidän ihana pikkuinen kummipoika, joka näyttää aivan menninkäiseltä vihreässä villa-asussaan, jonka sai syntymälahjaksi. Neulepuku oli esittelyssä tuolla Toukokuu 2007 kohdalla. Nyt se alkaa olla jo vähän pinkeä. Talven varalle täytyy neuloa uutta ja isompaa. Kovasti poika hymyili ja jutteli, kun kävin sunnuntaina katsomassa.

781314.jpg