Kiitokset Leena ja Jaakko! Pelastitte tylsän juhannukseni kutsumalla grillaamaan. Oli oikein mukavaa, kun oli ihan elävää juttuseuraa. Ja oli oikein kiva tutustua uusiin ihmisiin, Anneen ja Teroon. Ja kyllä tuli hyvät maissit, kanat, tomaatit ja kurkut, aivan eri juttu laittaa grillissä kuin uunissa.

Eilen illalla koettiin juhannuksen aallonpohja: tajusin, että olin koko päivän aikana puhunut jonkun kanssa vain kaksi minuuttia. Onneksi Liisa pelasti mut soittamalla ja lörpöttelemällä varmaan tunnin mun kans. Ja tietysti oli miestäkin ikävä, ei hyvät fiilikset. Mutta tänään jo parempi fiilis ja mieskin tulee kotiin pian!

Eilen syntyi sitten aiemmin esitellyille juhannustöille kavereita. Eli tässä on pitkille puikoille samanlainen lokerikko kuin sukkapuikoille. Korkeutta on n. 40 cm ja leveyttä 30 cm, taskun korkeus 30 cm. Kaikkien taskujen leveydeksi ompelin 3,5 cm.

 682556.jpg

Tässä on sama rullattuna, nauhasta tuli vähän lyhyt, en ajatellut loppuun asti.

682557.jpg

Patalappu sai kans pari kaveria, ei niin kauniita kuin ensimmäinen, mutta eiköhän ole tyhjää parempia. Vaaleanpunaharmaassa lanka on yksinkertaista Isoveliä ja koukku 4,5 ja punasävyisessä Nallea ja Seitsemää veljestä, 3- tai 2-kertaisena, koukku 5.
 
682565.jpg

Myös virkkuukoukut ovat saaneet oman kotelonsa, mutta koska koko asunnossa ei ole pattereita, joissa olisi yhtään höökää, niin kamera ei pysy päällä enkä saa kuvia otettua. Mukavaa juhannuksen loppua sinulle lukijani!