Mies lähti töihin Kalajoen teinijuhannusfestareille pitämään järjestystä yllä, joten jäin sitten yksin kotiin juhannusta viettämään. Aika ankea on kattoa, kun ihmiset grillailee tuossa pihalla ja itsellä ei ole seuraa, kun kaverit on kadonneet mökeille. Ja tosiaan vielä kateellisempana oon kattellu niitä ihmisiä, jotka tuossa pihassa pakkaa autoihin tavaraa lähteäkseen mökille. Mäkin haluan!

Yksin kun on kotona, niin on sitten ollu aikaa värkkäillä. Eilen illalla toteutin vihdoin jo kauan suunnittelemani "taskun" puikoille. Nyt ne ei pyöri laatikon pohjalla! Materiaalina on jo aiemmin mainitun kangaslaatikon siivouksen jäljiltä olevia tilkkuja, yhtenä kankaana Marimekon Tulipunainen, joka on jämää porukoitten tuolin päällystyksistä. Ompelin eri kokoisia taskuja, ja ei tuossa taskuissa ole kaikki sukkapuikot, joita omistan (osa on kiinni niissä jo ikuisuuden kesken olleissa töissä).

680609.jpg

Tässä lähikuvaa: taskut näkyy paremmin. Vasemmassa reunassa ylijäämäpuikkoja ;) Korkeus on n.25 cm ja taskujen korkeus n. 15 cm. Leveyttä löytyy pikkuisen reilu 60 cm.

680610.jpg

Olin (ja olen vieläkin) ihan fiiliksissä, kun tästä tuli NIIN hieno. Jotenkin aivan mielettömän ihana! Ehkä osuutensa on sillä, että olen järjestelyfriikki ja kun saan aikaiseksi jotain, joka parantaa järjestystä, niin fiilikset nousee heti. Tältä se näyttää rullattuna. Ympäri menevä nauha on tikattu toiseen reunaan.

680611.jpg

Tässä on sitten Simpsonien ja Teho-osaston aikana syntynyt patalappu oululaisen lippukuntani kämpälle. Viimeksi käydessä ja ruokaa laittaessa kuumien esineiden käsittelyyn piti käyttää työhanskoja, kun mitään patalappuja tms. ei ollut. Nyt väännän tällaisia jämälangoista, tyhjeneepä lankalaatikko edes vähäsen. Tässä on pikkuneidin takin ja sukkien jämälankaa Seitsemän veljeksen Moniraitaa keskellä ja reunoilla punaista Seiskaveljestä. Koko homma tehty kaksinkertaisella langalla ja virkkuukoukulla nro 5. Lippukunnan nimi on kirjailtu ketjupistoilla neulan avulla. Tässä oli jo ehkä liiankin paljon informaatiota yhdestä patalapusta ;)

680612.jpg

Mutta tällaista tällä kertaa, lähipäivinä lisää puikkokoteloita ja patalappuja. Kaikille toivotan mukavampaa juhannusta kuin itselläni on!