Pääsimme tänään aivan ihanan pienen prinssin kummeiksi. Miehen siskon toisen lapsen ristiäisissä mies oli sylikummina ja minä olin se kummi, joka meinasi pyörtyä. Taitaa kulkea suvussa tuo ristiäisissä pyörtyminen, vaikka tosiaan ehdinkin mennä istumaan, kun alkoi heikottaa. Muuten meni kyllä sitten hyvin, trahteerit (eli tarjottavat) oli loistavat ja lapsi kiltti kuin mikä; sylistä syliin vaihtaminen onnistui ilman kitinöitä. Ja valokuvia, niitä on varmasti enemmän kuin laki sallii ;)

Lisäksi serkkutytön häät oli lauantaina, että kovasti juhlintaa viikonloppuna (ja herkkujen syöntiä). Täytynee tehostaa liikuntaa ja laihdutusta alkavalla viikolla. Kaunis oli morsian, hieno oli sää ja komeat oli muutenkin häiden puitteet; keskiaikainen kivikirkko vihkimisessä ja entisöity kartano juhlapaikkana. Harmi, kun ei tunnettu häistä kovin paljon porukkaa (ei ollut oikein juttuseuraa) ja kun matka oli pitkä (ei voitu jäädä tanssimaan). Kiva oli kuitenkin käydä.

Junamatkalla kudoin jämälankakeristä sukkia, niistä kuvaa sitten kun valmistuvat. Hirveästi on suunnitteilla uusia töitä: sukkia lahjaksi, itselle huivi syksyä varten, kummipojalle villahaalari, miehelle villahousut (toivonut niitä itse), lippukunnan majalle patalappuja, jne. Saa nähdä mihin työhön ensin tartun!