Marika paiskasi mua P-kirjaimella. Pitäisi siis kertoa kymmenisen itselleni tärkeää asiaa tuon kirjaimen avulla. Yritetään. Eivät ole tärkeysjärjestyksessä.

Perhe
Tämä ei liene yllätä ketään. Perheeseen siis kuuluu äiti, isi ja nuorin pikkusisko sekä kissa Mimmi ja koira Tico isossa talossa Etelä-Pohjanmaalla, toiseksi nuorin sisko Jyväskylässä, pikkuveli Raumalla ja vanhin pikkusisko ja sen avomies Seinäjoella.

Penkkiurheilija
Keksinpä vaan jonku P:llä alkavan sanan, joka kuvaa tätä ihmistä! Ihana, kiltti ja hauska ihminen. Tästä ei enempää, ketkä tietää, niin tietää. Uteliaat voi tiedustella lisää.

Piia ja lapset
Mun paras ystäväni edellä mainitun lisäksi! Parempaa ystävää saa hakea. Lisäksi Piialla on kaksi maailman suloisimpiin ja kilteimpiin lukeutuvaa lasta.

Puuhastelu
Tähän lukeutunee kaikki käsitöihin liittyvät harrastukset. Neulominen, virkkaus, ompelu, askartelu, sisustus. Tykkään tehdä käsillä ja saada itse valmista. Kauniit asiat kiehtovat.

Pedagogiikka
Jotenkin piti työkin saada tähän. Opettajan työ on mua varten. Se on oikeasti tosi hienoa! Mutta kuka vaan ikinä erehtyy väittämään sitä helpoksi tai kevyeksi, niin saa kernaasti tulla vaihtamaan hommia mun kans pariksi päiväksi!

Palapelit
Oon välillä perfektionisti ja pidän siitä, että tavarat on järjestyksessä ja niillä on oma paikkansa ja siksi palapelit viihdyttävät mua suuresti. Paloilla on siinä vain yksi paikka ja kun sen löytää, niin se houkuttelee löytämään palat muillekin.

Pohjalaiset
Rakas osakunta ja kaikki sen pohjalaiset ihmiset ovat lähellä sydäntä. Tänä vuonna aivan erityisen paljon, koska musta tuli just puheenjohtaja.

Palloilu ja pump
Eli siis liikunta. Tykkään palloilusta, sählyä käyn pelaamassa osakuntalaisten kanssa. Sitten tuo pump viittaa kuntosalilla pidettäviin jumppiin, joissa käyn säännöllisen epäsäännöllisesti. Tykkään myös juoksusta, kävelystä, pyöräilystä, luistelusta ja rullaluistelusta.

Pöperöt
Ruuanlaitto on kivaa! Joskus vois kyllä tykätä siitä syömisestä vähän vähemmän...

Pohjoinen
Suomi on pohjoisessa, samoin Oulu. Etelään en osaisi suunnata, ainakaan ihan Helsinkiin asti. Lappi on kans hieno paikka, sinne olis kiva päästä kesällä vaeltamaan tai talvella laskettelemaan.

Partio
Pakko tämäkin nyt oli laittaa. Lähes koko elämän kestänyt harrastus, josta nyt pidän taukoa. Mielestäni soveltuu lähes kaikille lapsille ja aion viedä aikanaan omat lapseni paikalliseen lippukuntaan.

Jos haluat mukaan leikkiin, hihkaise, niin saat kirjaimen!