Oltiin Piian kans ostoksilla ja nähtiin HM:llä kiva slipari, mutta todettiin, että tommosen tekis ite. No hyllyssä olevat Mambot (jotka on muuten Piialta saatu) näytti just sopivilta sitä varten. Niinpä tein mallitilkun ja suunnittelin mallin. Tosin lankaa on vain kaks kerää, joten ainakin toiset pitää vielä hakea.

2028234.jpg

Tällaiselta tähän mennessä näyttää. Aika perushuttua siis, keskellä palmikot ja sivuissa vähän joustinneuletta antamaan muotoa. Muuten siis ihan sileetä vaan. Tähän tulee siis eteen palmikot ja taakse ihan sileetä vaan. Korkean kauluksen teen ja hihansuihin vähän joustinta. Kohta saa alkaa tehdä kädentien kavennuksia. Vähäsen kyllä jännittää, kun malli on ihan omasta päästä, leveys kyllä vaikuttaa sopivalta, kun päälle on mallannu.

2028235.jpg

Tässä vielä palmikkoyksityiskohta, palmikot kiertyy siis vastakkain. Alemmassa kuvassa värikin on lähempänä oikeaa. Taas kerran tuli ilmi tämä vihreiden sävyjen kuvaamisen vaikeus.

Koirakaverin kanssa oli tänään vähän ongelmia. Otettiin kunnolla yhteen, josta muistona molemmissa reisissä hampaanjäljet ja mustelmat sekä toisessa kädessä reikä ja toinen etusormi verillä ja turvonnut. Opetus: älä kampaa koiran leukakarvoja ilman kuonokoppaa. Neulominen meinaa olla vähän hankalaa, kun etusormi on kipeä ja laastarissa. Mutta onnistunee pikkuhiljaa.