Edit2: Muokkasin vain tekeillä olevien laatikkoa, ei siis muuta uutta.

Käytiin OuNen perinteisellä (kun on tehty kaks kertaa peräkkäin, niin se alkaa olla perinne) syysreissulla Pökkylän Punaisella tuvalla. Mukavaa oli hyvässä seurassa syysretkeillä. Kiitos seurasta Piia, Sanna, Rebecca, Seija, Anne ja Pirjo! Tavaraakin tarttui mukaan kiitettävästi.

Edit: Lisää tekstiä Kärppäpelin erätauoilla :)

1940625.jpg

Langat, jotka oli hyvässä tarjouksessa.
Ylärivissä Mark&Kattensin Bomull, jossa 50% puuvillaa ja 50 % villaa. Kolme kerää vihreää ja kaksi kerää armeijanvihreää, 2e / kerä. Pehmeän ja kevyen tuntuista lankaa ja ihanat värit, kuva ei oikein kerro.
Seuraavassa rivissä vasemmalla kaksi kerää vihreää Novitan Woolia, 1,50e /kerä.
Tässä rivissä keskellä Novitan Seitsemän veljestä Jättiraita valkoinen-vaaleanpunainen-harmaa, 4e / kerä.
Reunassa kaksi kerää Sirdarin Denim Chunky tummanharmaa (ei musta, vaikka kuvassa siltä näyttää). Koostumus on 60 % akryylia, 25 % puuvillaa ja 15 % villaa, mutta ei tunnu tekokuituiselta. Maksoi 2,5e / kerä.
Vasemmalla kaks pikkukerää, valkoinen ja sininen, ovat Gedifran Modern Cotton Elité-lankaa, joissa on 50% puuvillaa, 35% viskoosia ja 15% polyesteria. Pehmoista ja mukavan tuntuista lankaa, lähti mukaan siksi, että oli 0,10e / kerä!
Kahvittelut jälkeen palattiin Piian kanssa vielä lankojen luo ja mulle jäi käteen nämä neljä kerää Hjertegarnin Torinoa, joka on 100% villaa ja henkilökunnan mukaan huopuu pesukoneessa. Maksoi vain 1 e / kerä (normaalisti n.7e) ja siksi sitä piti vähän hamstrata.

Mutta miespuolinen kaveri sanoi mulle, että "no ei ne vanhaksi mee.. jotta voi hamstrata.. " eli  uskotaan, että hamstraaminen on välillä ihan hyvä juttu!

1940627.jpg

Muutakin kivaa löytyi. Lahjaidea seuraavalle naimisiin menevälle parille: vessapaperia :)

1940632.jpg

Kynttilöitä piti tottakai haalia, niinkuin aina. Nämä pinkit kynttilät maksoi yhteensä muistaakseni pari euroa.

1940634.jpg

Kolme ihanan kaunista postikorttia piti ostaa, en tiedä raaskiiko niitä edes lähettää. Hienoon pussiinkin laittoivat (ylhäällä keskellä). Pussin päällä iso hakaneula, jonka Piia bongas. Voi käyttää vaikka huivien kiinnittämiseen.

Todella hyvää palvelua oli taas tarjolla. Ihana paikka tehdä lankaostoksia, lämmin ja kodikas. Kannattaa kyllä matkankin päästä lähteä kattelemaan lankoja. Ikävä kyllä, ovat kai vähentämässä lankavarastoja ja siksi tämäkin alennusmyynti pidettiin.