Edit: kirjoitusvirheitä vain korjasin :)

Eilen oltiin torilla KIPpailemassa (KIP on Knit in Public eli kansainvälinen julkisen neulomisen päivä) OuNelaisten kans ja kyllähän oli mukavaa. Aika kului kuin siivillä! Kiitoksia kaikille seurasta ja rennosta meinigistä. Useat muutkin oli saaneet rusketusta tai lähinnä palaneita kohtia ihoonsa. Mä poltin naamasta vasemman puolen ja sen lisäksi kädenselät, paikka joka ei ole koskaan ennen palanut! Mutta siinähän ne oli koko ajan esillä :) Paidan hihat jätti nuo rajat käsissä ja kaulalla.

1646858.jpg

Tässä kuvassa näkyy sykemittari, jonka sain Piialta lainaan ja jonka kans kävin tänään ekan kerran lenkillä. Oli mukava laite, vielä kun saa käyttöohjeen, niin saa enemmän irti siitä. Tänään lenkillä syke oli tuossa 160-170 paikkeilla ja maksimissaan 193.

1646857.jpg

Huomasin eilen, että koiravieras on sitte jättäny jalanjälkensä mun asuntoon ihan kirjaimellisesti. No, tämä matto oli jo muutenkin menossa pesuun.

1646840.jpg

Ja niin tässä vipassa kuvassa KIPin aikaansaannoksia eli sukat kokoa 26, lankana Jannea, ei enää paljon kesken. Tämän verran homma siis edistyi neljän tunnin aikana. Kuvassa poseeraa myös vakiokoiravieraani belgianpaimenkoira Doris.

1646842.jpg