Kävin viime viikonloppuna porukoilla ja tietysti piti käydä siellä halvassa kangaskaupassa niinku aina. Oikeastaan hain vetoketjua huppariin, jonka ehkä jo tänään aloitan, mutta löysin palakangaskärrystä nämä kaksi ihanaa kangasta. Harmi, että ovat pieniä paloja, näistä olisi voinut tehdä vaikka verhot, varsinkin tuosta vasemmalla olevasta vihreästä. Toinen on ihana kesäkangas, samasta tehtiin kesäkassi siskolle.

1616117.jpg

Tässä kuvassa on vielä vintistä löytämäni aarteet: Aku Ankat murteella. Erityysesti tuo pohojalaanen ankka on herättäny naurunpyrskähryksiä lukies. Meinaa omasta murteestansa viaraantua, ku on töis oululaasten kans. Onneksi eteläpohojalaaskontaktit täällä ja mualla pitää kii omas murtees.

Ja sitten ne lisäneliöt: aikaasemmin esitelty isoäirinneliöistä tehty torkkupeitto on käytös osoottautunu hyväksi, mutta vähä kapiaksi. Jotta ajattelin teherä siihen viälä yhyren rivin lisää. Vähä enempi on jo valamista ku kuvas, mutta ei vielä ihan valamista. Oikias reunas yks valmis isoo ruutu, niitä tuloo lisäosaan viis.

1616105.jpg



Niin, tyät alakoo maanantaina ja sitä samaa ei-mun-unelma-ammattia se on ku viime vuannaki eli siivousta. Mutta ei parane valittaa, ku on töitä millä vuakra maksaa. Ja eka palakkaki tuloo vissihin jo viirestoista päivä :) Elokuun kahareksanteen jatkuu, pitääs varmaan teherä aamukampa.

Asennin peilinki tuas maanantaina, otan siitä kuvan ja laitan polkkausta. Piialta sain palat, kiitosta vaan. Ja Piiasta puheen ollen, se tuloo kohta kersojensa kans tuahon pihalle, niin menhän vähä kävelemhän.

Ainiin, nettitilanne ei oo vieläkäkään kohorillaan. Mutta nyt hommaa hoitaa Sivakka, siellä kuulostethin vähän paremmin asiansa osaavilta ku reeänaalla, johon luatto on menny jo aivan täysin. Nauroin ääneen, kun näin sen mainoksen: nopeen asiakaspalavelu, tyytyvääsimmät asiakkahat. Naapurin veelanilla menhän, toivottavasti sei lue mun plokia.