Viikonloppu kului partiokisojen merkeissä. Kurikassa järjestettiin Etelä-Pohjanmaan Partiolaisten viimeiset syyskisat, ensi vuonna olemme yhtä Keski- ja Pohjoispohjalaisten kanssa. Lajinsa viimeinen oli kisan nimi ja hyvin toimi järjestelyt. Jotain moittimista löytyi, mutta koska meidän joukkue eli Rinkka-Almat oli niin loistava, jäi kisoista oikein hyvä mieli. Kiitokset Heini ja Mervi! Aivan ilman käsitöitä en ollut edes kisoissa; yörastitehtävistä yksi oli ommella väiski. Nykersin hattua iltakymmenestä yökolmeen. Saan tekeleen postissa jälkikäteen ja sitten voin esitellä sitä täällä. Mutta hieno siitä kyllä tuli. Pisteitä siitä tuli 4,5/5.

Eilen sain valmiiksi miehelle sormikkaat. Viime talvena tehdyistä tuli liian pienet, mutta nämä on nyt sopivat.

912796.jpg

Lanka: Nalle
Puikot: 3 ja 3½
Ohje: omasta päästä
Muuta: tehty sopimaan mustaan pipoon, paitaan ja villasukkiin, joissa siis sama punainen salmiakki. Oikein tyytyväinen olen lopputulokseen ja niin oli hanskojen saajakin.

Kisareissun yhteydessä piipahdin myös vanhempien luona. Sain mukaani koristekiviä, joilla sisustin vähän kukkaruukkuja. Mun mielestä tuli kivoja :)

912801.jpg

Tässä Vaasasta mökkireissulta tuotujen kaislojen maljakon uusi ilme.

912802.jpg


912791.jpg

Ja tässä Ikeasta ostetun onnenbambun uusi koti. Tämän hienoudesta en ole vielä ihan vakuuttunut. Pitää tuumailla asiaa.

912790.jpg

Joululahjaneuleet edistyvät pikkuhiljaa. Välityönä on tulossa itselle matalat villasukat, jotka ovat melkein valmiit ja serkun tytöille villasukat. Niin ja eilen korjasin myös kaverin Jussi-paidan, johon oli tullut reikä tai oikeastaan kolme, kun tarkemmin paitaa syynäsin. Soitin paidan valmistajalle ja hän lähetti ystävällisesti pienen nyytin lankaa paikkausta varten.