Riikka kuvasi edellisen postauksen kommentissa selkeästi mihin tämä tunnustus tulisi osoittaa, joten yritän. Mutta seitsemää en kyllä taida löytää!

823391.jpg

Tunnustus annetaan:
Piialle, jonka postaukset ovat todella hyväntuulisia ja aitoja, kovin Piian itsensä näköisiä. Piialla on myös ihania töitä, jotka inspiroivat minuakin. Lisäksi Piia jaksaa livenä aina jutella ainakin vähän käsitöistä.

Elina-serkulle, jonka blogi tuo hyväntuulisia hymyjä, kun lukee lapsiperheen elämästä ja myötätunnon mielen, kun lukee siitä kaikesta ei-niin-mukavasta arjesta.

Emilialle, jonka käsityöt ovat aina kauniita ja blogin ulkonäkö miellyttävä, samoin teksti kielellisesti hyvää. Ja jolle voi kans kertoa livenä aina käsitöistä!

Sufferiinalle, jonka blogi on ulkoisesti pirtsakka ja työt ihania, ja jonka teksteistä paistaa käsitöiden tekemisen ilo.

Kangaskasalle, jonka ihanan väriset langat houkuttavat minuakin värjäyksen maailmaan (en ole vielä uskaltanut).

Mewrilille, jonka blogista paistaa ympäristöarvot ja käsitöiden tekemisen ilo. Plussaa myös partiolaisuudesta :)

Auralle, jonka blogi on ulkoisesti siisti ja sisällön puolesta mielenkiintoista.

Keksinpäs vaan seitsemän! Kenenkään ei pidä loukkaantua, vaikka ei tähän joukkoon päässytkään, sillä kaikki seuraamani blogit ovat omalla tavallaan kiehtovia, en kai niitä muuten seuraisi! Mukavaa viikonloppua lukijoilleni.